Παρασκευή
Βαζουμε σε ένα σεικερ έξι φέτες λεμόνι και 2 μέρη ρούμικαι τα χτυπάμε σε αναδευτηρα του φραπε για να πολτοποιηθούν οι φέτες. Σε ένα πιατάκι του καφέ το ποθετούμε ένα κύβο μαύρη ζάχαρη, τον οποίο λούζουμε με ρούμι και τον ανάβουμε με έναν αναπτήρα μέχρι να γίνει υγρή καραμέλα Στο σέικερ προδθέτουμε τη σόδα, τη ζάχαρη, λεμονάδα, το λάιμ και το υπόλοιπο ρούμι και αναδεύουμε μαζί με3-4 παγάκια. Στο ποτήρι της σαμπάνιας τρίβουμε πάγο, αφού πρώτα το έχουμε τοποθετήσει ανάποδα στο πιατάκι με την καραμέλα και στο στόμια του έχει δημιουργηθεί μια γραμμή καραμελωμένη. Ρίχνουμε το περιεχόμενο του σέικερ στο ποτήρι.
Γαρνίρισμα
Στο πητήρι βάζουμε μια φέτα λεμόνι |