| Φρόζεν Μπέρκλεϊ Είδος: Σαμπάνιας
· 1 1/2 μέρος Ρούμι · 1/2 μέρος Μπράντυ - Κονιάκ · 3 κουταλιές σούπας Σιρόπι Φρούτων του Πάθους · 3 κουταλιές σούπας Χυμός Λεμόνι
| Παρασκευή
Ανακατέψτε τα υλικά με μισό φλυτζάνι θρυμματισμένο πάγο και χτυπήστε τα σε μπλέντερ σε χαμηλή ταχύτητα. Σερβίρετε σε ποτήρι σαμπάνιας.
| Δείτε ακόμα: | · Ρούμι · Μπράντυ - Κονιάκ · Σιρόπι Φρούτων του Πάθους · Χυμός Λεμόνι
|
|