Bartender.grTranslate to English



|Κεντρική Σελίδα| |Νέα| |Top 10| |Κοκτέηλ| |Συστατικά| |Ποτήρια| |Αναζήτηση| |Εισαγωγή νέου Κοκτέηλ|
Aξιολογήστε αυτό το κοκτέηλ
  Χρώμα Eμφάνιση Γεύση
1 (χειρότερο)
 
 
 
 
 
 
 
 
10 (καλύτερο)
 

Φραπέ Ντε Κασίς

Είδος: Παγωτού

· 1 1/2 μέρος Creme de Cassis
· 2 1/2 μέρη Σιρόπι Βατόμουρο
· 1 μέρος Γάλα
· 1 κουταλάκι καφέ Σιρόπι
· 4 κουταλάκια καφέ Μούρο
· 2 κουταλιές σούπας Παγωτό Μούρο
     Παρασκευή

Ρίχνουμε σε ένα ποτήρι τον τριμμένο πάγο και μετά το παγωτό. Ανακατεύουμε τα υγρά συστατικά και τα χύνουμε από πάνω.

     Γαρνίρισμα

Στολίζουμε με τα μούρα.
     Δείτε ακόμα:
· Creme de Cassis
· Σιρόπι Βατόμουρο
· Γάλα
· Σιρόπι
· Μούρο
· Παγωτό Μούρο
Επιστροφή

| Επικοινωνία | Βοήθεια | Περιορισμός Ευθύνης | Νομικές Πληροφορίες | Διαφήμιση |


© 2000 arx.gr
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος