| Φραπέ Ντε Κασίς Είδος: Παγωτού
· 1 1/2 μέρος Creme de Cassis · 2 1/2 μέρη Σιρόπι Βατόμουρο · 1 μέρος Γάλα · 1 κουταλάκι καφέ Σιρόπι · 4 κουταλάκια καφέ Μούρο · 2 κουταλιές σούπας Παγωτό Μούρο
|
Παρασκευή
Ρίχνουμε σε ένα ποτήρι τον τριμμένο πάγο και μετά το παγωτό. Ανακατεύουμε τα υγρά συστατικά και τα χύνουμε από πάνω.
Γαρνίρισμα
Στολίζουμε με τα μούρα. |
Δείτε ακόμα: |
· Creme de Cassis · Σιρόπι Βατόμουρο · Γάλα · Σιρόπι · Μούρο · Παγωτό Μούρο
|